AcasăLifestyleBeneficiile argilei Algo pentru sӑnӑtatea ta pe termen scurt și lung

Beneficiile argilei Algo pentru sӑnӑtatea ta pe termen scurt și lung

Cu toții ne dorim un corp impecabil, o sănătate bună și o stare de bine generala excelenta. Modul în care alegi să consumi alimente, somnul zilnic și suplimentele pe care le consumi sunt factorii esențiali care influențează rezultatul final.

Argila a fost intens studiată pentru proprietățile sale terapeutice și cosmetice și te poate ajuta să obții ceea ce îți dorești. A fost testată și este conformă standardelor pentru consumul uman. Este folosită atât intern, cât și extern pentru rezultate pe termen lung și scurt.

Vei putea descoperi principalele beneficiile pentru sănătate ale argilei în acest articol despre beneficiile argilei:

De asemenea  tot in acel articol vei putea găsi diferite aplicații concrete pentru unele probleme de sănătate.

In magazinul online Eherbal.ro vei găsi cel mai popular brand de argilă comercializat în România: ARGILA ALGO  – Argila 100% naturală din podișul Tibetului cu diferite aplicații de utilizare, în scop terapeutic și utilizare în scopuri cosmetice.

Iată care sunt principalele beneficii pe care le poți avea dacă alegi să consumi argilă:

Argila susține sistemul nostru imunitar

Exista studii care arată că suplimentarea alimentației cu anumite tipuri de argile care conțin probiotice întărește sistemul imunitar și ajută la ținerea departe a bolilor. Totodată argila ajută la îmbunătățirea digestiei.

Argila conține argint ionic și are o putere antimicorbiană, antiseptică

Argila este cea care are în compoziția sa și argint ionic. Este o substanță puternic antimicrobiană, care va avea efectele dorite pe termen scurt și lung. Este antiseptică și te ajută să ai o sănătate bună. Poți să o folosești intern conform rețetelor pe care le descoperi pe site.

Argila are în compoziție zinc și seleniu și stimulează producția de enzime antioxidante, anticancerigene

Cancerul este o amenințare prezentă, iar soluția pentru a reduce posibilitatea răspândirii sale și pentru a avea din nou sănătate bună, este stimularea enzimelor antioxidante, care sunt anticancerigene. Astfel, poți consuma argilă pentru acest scop și vei observa efectele sale în cadrul corpului.

S-a demonstrat că argila acționează ca un agent de detoxifiere

Această proprietate se bazează pe absorbția toxinelor. Argila ajută la eliminarea toxinelor din tractul gastro-intestinal și din organism în general, acest lucru se realizeaza prin legarea de metalelor grele și bacteriilor toxice, eliminându-le astfel din sistemul nostru digestiv.
Este eficientă și în eliminarea plumbului și cadmiului. Argila ajută, de asemenea, la detoxifierea ficatului, a pielii și a rinichilor. 

Argila conține o mulțime de oligominerale

Majoritatea argilelor conțin între 50 și 70 de oligominerale diferite.

Argila este folosită adeseori extern pentru înfrumusețare, pentru a avea un ten impecabil

Argila este folosită și pentru frumusețea tenului tău. Poți face măști faciale și poți să observi o piele impecabilă, fină și curată, așa cum îți dorești.

În concluzie, argila  poate fi o alegere excelentă pentru îmbunătățirea sănătății pe termen scurt și lung. Cu proprietăți imunomodulatoare, antimicrobiene și anticancerigene, aceasta poate ajuta la creșterea imunității, la combaterea bolilor și la prevenirea cancerului. De asemenea, argila poate fi utilizată și pentru înfrumusețarea pielii, oferind un ten curat și frumos.

Cumpărați argila de la eherbal.ro și descoperiți beneficiile ei pentru sănătatea pe termen mediu și lung.

Te-ar putea interesa și

Articole recente