AcasăLifestyleAntrenează-te eficient și distractiv utilizând aplicația iFiT

Antrenează-te eficient și distractiv utilizând aplicația iFiT

Aplicația iFIT oferă o varietate de serii de antrenament pentru fiecare echipament în parte, cum ar fi o bandă de alergare, o bicicletă eliptică, o bicicletă fitness sau un simulator de vâslit. Pentru cei care caută o experiență de antrenament fără echipament, există mai multe activități care pot fi realizate fără ca echipamentul deținut sa nu fie compatibil cu aplicația iFiT! Cel mai bun dintre toate, aceste antrenamente vă oferă libertatea de a vă aventura în altă parte, fie că este în întreaga lume sau într-o altă cameră.

             Dacă vrei să-ți tonifiezi corpul sau să îți dezvolți masa musculară, atunci te poți concentra pe antrenamente pe intervale de înaltă intensitate (HIIT) sau pe circuite de forță care pot fi împărțite între antrenamente pentru partea superioară, partea inferioară a corpului, întregul corp sau antrenamente de bază – în funcție de obiectivele tale. Vei învăța elementele de bază ale ridicării în timp ce obți o ardere bună.

             Yoga și recuperare activă

             Există multe serii în aplicația iFIT care te învață cum să te întinzi și să mobilizezi anumite grupuri musculare și, de asemenea, să îți îmbunătățești flexibilitatea și mintea. Încercă să dedici 5-10 minute pentru a te recupera după o sesiune de alergare sau un antrenament de forță. Poți încerca antrenamentele interactive, cum ar fi seria Mindful Stretching cu antrenorul iFIT Nicole Meline sau poți petrece zile de recuperare în Asia cu antrenorul iFIT Briohny Smyth, în seria ei Thailand Yoga & Strength.

Cu o combinație între alergări, intervale de anduranță și antrenament de forță, există opțiuni nesfârșite pentru a îți desfășura activitatea pe tot parcursul zilei. Încercă seria de introducere a Jogging de anduranță în aer liber prin oraș cu antrenorul iFIT Casey Gilbert.

             Mindfulness și sănătate mintală

             Întărirea minții este la fel de importantă ca și întărirea corpului. Aplicația iFIT oferă o varietate de antrenamente conștiente, cum ar fi meditația și antrenamentul mental. Poți afla despre subiecte precum depășirea provocărilor personale și cum să dormi mai bine. S-a demonstrat că practicarea mindfulness-ului oferă mai multe beneficii pentru sănătate care pot avea un impact pozitiv de lungă durată asupra vieții tale. Dacă nu ai făcut-o deja, relaxează-te cu antrenorul iFIT Nicole Meline în seria ei de meditație Montana.

             La iFIT, îmbunătățirea sănătății și a stării de bine este scopul nostru, așa că lansăm mereu noi serii de antrenament pe care să le încerci.

Te-ar putea interesa și

Articole recente