AcasăLifestyle5 idei de mâncare sănătoasă pe care o poți alege pentru micul...

5 idei de mâncare sănătoasă pe care o poți alege pentru micul dejun preferat de zi cu zi

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Vei putea consuma o multitudine de preparate delicioase, dar care să fie și corect structurate din punct de vedere nutrițional. Este bine să alegi produsele bio și naturale, care au ingrediente atent selecționate, și, astfel, să aduci beneficii corpului tău. Dacă mănânci corect începând cu prima masă a zilei, vei avea energie întreaga zi și vei putea să te bucuri de îndeplinirea ușoară a tuturor obiectivelor pe care le ai. Vei putea descoperi ulei de dovleac și multiple alte ingrediente care te vor ajuta să ai obiceiuri de consum sănătoase, pe Vitamix.ro.

Iată care sunt cele 5 idei de mâncare sănătoasă pe care le poți folosi pentru micul dejun:

  • Folosește unt vegetal pentru a prepara variante delicioase de pâine integrală cu miere polifloră complet naturală

Poți opta pentru a mânca la micul dejun pâine integrală sau rondele de orez și miere de calitate superioară. Mierea polifloră de la Vitamix.ro va fi întotdeauna preferata ta și vei putea să te bucuri de un gust desăvârșit și de prezența vitminelor E și B. Poți folosi unt vegetal pentru a avea un plus de savoare.

  • Poți avea la micul dejun un ceai bio Echinacea și un pumn de caju

Folosește ceaiul de Echinacea pentru a te bucura de o imunitate de fier și pentru a regla metabolismul. Ceaiul are un gust plăcut și îl poți bea simplu, fără îndulcitor, sau poți opta pentru consuma totul cu un pic de miere. Poți mânca și caju, care este plin de minerale și de microelemente pozitive pentru corpul tău.

  • Prepară o prăjitură cu făină de ovăz pentru a putea consuma o felie dimineața alături de cafea

Poți folosi faina de ovăz pentrua realiza cele mai gustoase prăjituri care să fie sănătoase. Ovăzul are calități nutriționale importante și reprezintă o sursă de avenină, minerale, glucide, fosfor, multivitamine, etc. Poți opta pentru a mânca totul alături de cafeaua ta neîndulcită în fiecare dimineață.

  • Untul de arahide prăjite este perfect pentru un mic dejun copios

Dacă ai nevoie de multă energie și simți nevoia să începi ziua cu forță, atunci ai nevoie de o felie de pâine cu unt de arahide. Poți să îl consumi simplu sau alături de un gem bio sau de dulceață, ori miere, în funcție de preferințe.

  • Dacă vrei antioxidanți puternici, poți folosi tahini

Încă de la micul dejun poți folosi tahini pentru a avea un aport de vitamine, fier, magneziu, calciu. Vei putea mânca această pastă de susan care nu conține nici zahăr și nici conservanți alături de o bucată de pâine integrală. Vei avea un mic dejun hrănitor și bun pentru a avea energie.

Te-ar putea interesa și

Articole recente