AcasăLifestyleO piele mai frumoasă, mai fină și mai catifelată cu ceara pentru...

O piele mai frumoasă, mai fină și mai catifelată cu ceara pentru epilat

Epilarea cu ceară are unele avantaje în comparație cu alte metode de epilat. Nu orice metodă de îndepărtare a părului este potrivită pentru fiecare femeie. Ceara epilat, de exemplu, nu este pentru pielea sensibilă, decât dacă este naturală. Dar are și avantaje care fac acest tip de epilare destul de tentant. Un mare avantaj al epilării cu cartușe ceară epilat este rezultatul de lungă durată. Ca și în cazul oricărei epilări, părul este smuls de la rădăcină. Acest lucru face pielea mult mai fină decât, de exemplu, raderea cu lama, care nu face decât să taie părul de pe suprafața pielii. Dacă optezi pentru epilarea cu cartușe de ceară epilat, părul va crește din nou după câteva săptămâni. Noile fire de păr sunt deosebit de fine și, prin urmare, mai discrete decât firele mai groase, care adesea răsar din nou și destul de repede după bărbierit.

Aceasta este una dintre cele mai comune moduri de a face față excesului de vegetație de pe corp, care se realizează folosind cartușe ceară epilat. Cartușul de ceară este un recipient mic cu o rolă detașabilă sau monolitică. Ceara întărită se încălzește înainte de utilizare (până la 38 – 43 grade C) și apoi, folosind rola, se aplică uniform pe o parte a corpului. În funcție de zona corpului, lățimea rolei poate fi diferită. Astfel, este mai convenabil să folosești o duză largă pentru picioare și una mai îngustă pentru zona bikinilor sau axile.

Ceara epilat – echipamente auxiliare

Atunci când cumperi cartușe ceară epilat, trebuie avut în vedere că procedura va necesita și materiale și echipamente auxiliare. Pentru a încălzi materialul, se folosește un dispozitiv special – un topitor de ceară. Avantajul acestui încălzitor compact față de metodele de încălzire cu ceară de acasă (cuptor cu microunde, apă caldă) este că obține temperatura potrivită. În funcție de configurație, există dispozitive cu fir cu un cablu de alimentare și dispozitive fără fir cu un suport de bază, unde este introdus cartuşul. Pentru a îndepărta resturile de ceară de pe piele, vei avea nevoie de benzi (panglici) care sunt lipite de masa lipicioasă și apoi rupte împreună cu părul. Benzile sunt realizate pe bază de hârtie sau țesătură, vândute în benzi sau pe rolă. Cu ajutorul lor, procedura de epilare este confortabilă și rapidă.

Un cartuș ceară epilat poate fi universal, pentru tratarea tuturor părților corpului, sau special, doar pentru anumite zone sau tipuri specifice de piele. Cartușul cu ceară epilat de calitate, conține doar ingrediente naturale, fără conservanți, coloranți și parfumuri. Componentele și aditivii naturali pot da amestecului o nuanță ușoară (roz, verzui, galben, crem) și o aromă plăcută. Extractele de plante și uleiurile incluse în ceară îngrijesc pielea în timpul procedurii, oferind un efect hidratant și hrănitor.

Cartuș ceară epilat – Beneficii

Cartușele cu ceară epilat sunt populare în rândul femeilor, datorită avantajelor lor dovedite față de alte opțiuni. Datorită rolei, ceara se aplică subțire și uniform, incluzând relief și zonele greu accesibile, și captează chiar și cele mai mici fire de păr. Este ușor de aplicat atât pentru suprafețe mari cât și pe cele mici. Poți găsi o gamă largă de cartușe ceară epilat pentru diferite tipuri de piele și păr. Poate fi încălzită nu numai într-un aparat de ceară, ci și într-un cuptor cu microunde sau apă fierbinte. Te poți descurca singură cu procedura și durează mai puțin timp.

Te-ar putea interesa și

Articole recente